Sähköasennus

Teemme kaikki sähkötyöt nopeasti ja laadukkaasti

Turvatekniikan, antenniasennuksen ja TV-huollon ohella palveluihimme kuuluu myös ammattitaitoinen sähköasennus Kotkan, Haminan ja muun Kaakkois-Suomen alueella. Olemme erikoistuneet pienempiin sähkötöihin, kuten valaisimien, liesien ja kiukaiden asennuksiin, mutta toki meiltä luonnistuvat muutkin sähköasennukset turvallisesti ja määräysten mukaisesti. Teemme kaikki sähkötyöt nopeasti, laadukkaasti ja kilpailukykyisin hinnoin niin yrityksille kuin yksityisillekin asiakkaille. Tilaa sähköasennus aina ammattilaiselta – näin varmistat, että sähkötyöt tehdään kerralla oikein. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja tai tarjousta asennustöistä!

Sähkösuunnittelu

Teemme myös laadukasta ja huolellista sähkösuunnittelua. Voimme laatia kattavat, määräysten mukaiset sähkösuunnitelmat kaikenlaisiin uudiskohteisiin vuosien ammattitaidolla. Voimme auttaa myös saneerauskohteissa ja suunnitella sähköistykset uudelleen, jos remontti niin vaatii. Käytössämme ovat ajanmukaiset sähkösuunnitteluohjelmistot sekä tietysti oma vankka tietotaitomme ja kokemuksemme.

Sähkötarvikkeiden myynti

Myymälästämme sekä yksityishenkilöt että ammatinharjoittajat voivat noutaa tarvitsemansa sähkötarvikkeet. Laaja ja monipuolinen valikoimamme mahdollistaa sen, että saat tarvikkeet nopeasti ja helposti suoraan hyllystä. Mikäli haluat ostaa isompia määriä kerralla, suosittelemme tekemään tilauksen etukäteen parhaan mahdollisen saatavuuden varmistamiseksi. Tervetuloa – meillä sinua palvelee sähköalan kokenut ammattilainen!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »