Turvatekniikka

Turvatekniikastamme löytyy ratkaisu kaikkiin koteihin ja yrityksiin Kotkan, Haminan sekä koko Kaakkois-Suomen alueella

Toimiva turvatekniikka suojelee niin asukkaita kuin kiinteistöjä vahingoilta ja omaisuuden menetyksiltä. Kodit, yritykset ja muut kiinteistöt hyötyvät merkittävästi hälytin- ja valvontajärjestelmistä, jotka auttavat pitämään loitolla ei-toivotut vieraat ja helpottavat tunkeilijoiden tunnistamista. Laitteet lisäävät myös turvallisuuden tunnetta.

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyt, täydelliset turvatekniset ratkaisut, jotka sisältävät aina suunnittelun sekä laiteasennuksen. Myös pelkkä laitteiston myynti tai valmiiksi hankitun järjestelmän asennus onnistuu tarpeen mukaan.

Hälytysjärjestelmät ja kameravalvonta

Turvatekniikka kostuu hälytysjärjestelmistä sekä kameravalvonnasta. Kohteeseen voidaan asentaa pelkkä hälytys- tai valvontalaitteisto tai molemmat. Jokainen turvatekninen paketti suunnitellaan aina kohteeseen ja asiakkaan tarpeeseen sopivaksi. Käytämme tunnettujen valmistajien laatutuotteita, joilla taataan toimiva tekniikka haastaviinkin kohteisiin, niin sisälle kuin ulos.

Teemme myös hälytys- ja valvontalaitteiden huolto-, korjaus- ja kunnossapitotöitä. Asiakkaamme voivat solmia kanssamme säännöllisen kunnossapitosopimuksen, jonka avulla varmistetaan laitteiden toimiminen ilman epäsuotuisia käyttökatkoja.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »